nimmt scharfs Olivenöl (mit Peperoncinis) u machts
so richtig heiss

es wird mit Pfeffer, Chnobli, Zwibele, gmischte Pfeffer u bitzi Salz
gwürzt u guad aabraate, denne mit ca. 1-2dl Pinot Rose abglösche,
gfolgt vomene 1-2dl Aceto Balsamico. Denne bi mittlerer Hitz chlei la
chöchele. Wichtig: Mindestens solange köcheln lassen bis kein
stechender (Reste der Essigsäure) Geruch mehr bemerkbar ist!!!
Nohär wärde Pepperoni u Tomate gschnitte (luege dass nid zvil Wasser
dinne bliibt) u zum chöchelnde Fleisch hinzuegfüegt.
Nach Beliebe mit nomeeh Wii u Aceto abschmecke u voila
Super Trennchoscht Menue , als Biilag chlei Brot für d'Sauce.
Ergäbniss; en Täller voll Fleisch

Ich hoffe Ihr kommt beim "Schweizerdeutsch" nach...

@Mialania: Baklave is au Super. *sabber*
auf Uhr schau und Hunger hab...